Het verre oosten

Vanwege mijn Indische roots heeft de Oosterse keuken ook een persoonlijke touch. Familie en vrienden, lekker eten, gezelligheid, mooie verhalen over wilskracht, overleven en de kunst van het grote genieten. Oma Sien hield de touwtjes van familiebanden altijd strak in handen. Ze was er trots op, dat haar recepten een leidraad zullen zijn voor de volgende generaties!

Ga hier naar de recepten

banner Indische koffer vol recepten

We hebben haar kookschrift herzien en aangevuld. Alles wat ontbrak zit er in. De receptuur is opnieuw getest en de verhalen zijn nog een keer voorgelezen. Ze ziet het voor zich, zo is het goed. In november 2017 kwam haar eigen kookboek uit: Indische koffer vol recepten Verhalen en recepten van Stien. Klik hier voor  “The making of…..”

Anno 2023 heeft de Indische koffer vol recepten velen geïnspireerd. Nog steeds krijg ik verrassende, hartverwarmende, persoonlijke berichtjes en foto’s van lezers. De Indo keuken is nog altijd hip & happening. Onze familieband met nazaten van Pauline, Tine, Daisy en Stien is nog altijd stevig. Leuk, dat de jongere generatie graag kookt met de Indische koffer en vandaar uit verder experimenteert. Butch Bao, mr. Spiceguy, wat een geweldig mooie website heb je gemaakt! Heel trots op mijn achterneef, lekker bezig! https://www.misterspiceguy.com/